Foreningens store bankospil 2019 - I år var vi lidt over 100 deltagere.
Som vi plejer blev det holdt i Valhal.

Velkommen til vores hjemmeside

Som altid masser præmie til bankospillet. Tak til vores sponsorer.

Vinderne i Bukkelotteriet 2019

Buk - Benny Sandersen

1.000,- kr. gavekort - Jimmi Søndergaard

1.000,- kr. gavekort - Niels Christian Kjær

500,- gavekort - Kristian Lynge

500,- gavekort - Stig Petersen

Tillykke til vinderne og tak til alle de jægere der støtter vores lotteri.

Kommende arrangementer

Corona aflysning af neddenævnte arrangementer

Der afholdes i den kommende periode forskellige kurser her i kredsen.

Kursus i vildtsygdomme tilmeldingsfrist den 9. marts
Udsætningskursus tilmeldingsfrist den 1. april
Flugtskydningsinstruktørkursus tilmeldingsfrist den 1. april

12. april 2020 - Indskydning af jagtriffel på Hanebjerg Skydecenter

Vi har booket 5 baner og skyder fra kl. 9.00 til kl. 12.00, mød op og få lidt træning og hyggelig samvær. Pris for skydning 50,- kr, der kan kun betales kontant.

Hanebjergvej 6, 3400 Hillerød

14. april 2020 Hunters Game Skandinaviens vildeste skydebiograf

Frederikssund og Omegns Jagtforening laver igen en fælles tur til skydebiografen i Hunters Game, Roholmsvej 4, 2620 Albertslund. Vi skal der ind tirsdag den 14. april 2020.  Kl. 18.00 til kl.20.00. (Mødetid 30 min. før)

Samlet pris for skydning, instruktion, sandwich og drikkevarer er 300,- (Dette er efter et tilskud fra foreningen 60 kr. pr. deltager) Bindende tilmelding på mail foojagt@gmail.com, tilmeldingen er først bindende når du har indbetalt 300,-på mobilpay 20435118. (Tekst navn ) Du modtager en bekræftelse når du er på holdet. Vi mødes på adressen i Albertslund.

Bukkelotteri 2020

På grund af CORONA har vi udskudt bukkelotterier til sæsonen 2021, derfor bliver lotteriet først trukket til april 2021. Håber I har forståelse for situationen.

Husk at deltage i foreningens store bukkelotteri

For kun kr. 100,- kan du deltage i lotteriet om afskydning af en buk på et gods på Sjælland værdi kr. 6.000,-  2 stk. gavekort kr. 1.000,- 2 stk gavekort kr. 500,- Vi trækker vinderne til vores trofæaften i april 2020. Lodsedlerne kan købes ved henvendelse til bestyrelsen. Der er kun 100 lodder i lotteriet.
Knæk og Bræk

Susegården 2019 Peter Bay byder velkommen

Susegården 2019

I 2019 havde vi igen et veloplagte holdpå Susegården til årets bedste træning i haglgeværets forunderlige verden. De fleste fik vidst nok "skud i skulderen" og gode råd til forbedring. Der var udfordrende duer til alle og højt humør.

Formanden

Gunderslevholm bukke 2019 - Skudt af vinderen Benny

Bukkelotteriet 2019

Benny skulle som noget nyt for foreningen skyde sin buk på Gunnerslevholm Gods.

Efter et par gange på Gunderslevholm, hvor Benny sad i tårn/stige uden held til at skyde en buk. Bleb det tid for at prøve med en pürch 🙂

Benny fortæller "Jeg pürchede mig på skudhold, så det var meget spændende. Jeg skød ham perfekt, og han gik ned i skudet.👍