Vinderne af en statsjagt i Vestskoven, som blev trukket på vortes generalforsamlingen i 2018. Torben Clausen og Anders Bie-Olsen.

Velkommen til vores hjemmeside

 

 

 

Kristian Lynge fra Frederikssund, skyder top-ti buk i 2017, målt til 126,90 point.

Stort tillykke fra foreningen.

 

 

 

Vinderne i Bukkelotteriet 2019

 

Buk - Benny Sandersen

1.000,- kr. gavekort - Jimmi Søndergaard

1.000,- kr. gavekort - Niels Christian Kjær

500,- gavekort - Kristian Lynge

500,- gavekort - Stig Petersen

 

Tillykke til vinderne og tak til alle de jægere der støtter vores lotteri. 

 

Kommende arrangementer  

 

 

Vildtsygdomme og hygiejne 4. september 2019

Frederikssund og Omegns Jagtforening afholder 4. september 2019 klokken 18:00 – 22:00 kursus i Vildtsygdomme og Hygiejne i klublokalerne.

Jægere får på dette kursus udvidet deres horisont omkring vildtets anatomi, sygdomme og korrekt håndtering ift. Hygiejne.

Formål: Kurset opfylder lovkravene i EU forordning 853-2004, og giver autorisation til videresalg af større vildtmængder til  vildthåndteringsvirksomheder. Efter kurset skal kursisten have kendskab til følgende områder: 

  • Vildtlevende vildts normale anatomi, fysiologi og adfærd. 
  • Unormal adfærd og patologiske ændringer som følge af sygdomme, miljøforurening eller andre faktorer, der kan påvirke menneskers sundhed, hvis vildtet spises. 
  • Hygiejnebestemmelser og korrekte metoder til håndtering, transport og udtagning af organer m.v. efter aflivning af vildtlevende vildt. 
  • Lovgivning og administrative bestemmelser om dyre- og folkesundhed og hygiejne i forbindelse med afsætning af levende vildt. 

Tilmelding: Send en SMS til Benny Sandersen på 72202549 for bindende tilmelding. Oplys navn, adresse og telefonnummer.

Kursusafholdelse: Ellehammervej 20, 3600 Frederikssund (ved svæveflyverpladsen)

Pris: 400 kroner for kurset incl. en sandwich, drikkevarer og kaffe

Husk: at medbringe dit jagttegn til kurset - ellers kan du ikke få bevis for kurset!

 

Susegården 2019 - Lørdag den 7. september 2019 

 

Frederikssund og Omegns Jagtforening byder traditionen tro på en test af dine evner i jagtskydning med haglgevær på Susegården – Et af Skandinaviens bedste flugt-skydningsanlæg. 

Dagen på Susegården starter med professionel instruktion af ny jægere og fri skydning for de ”garvede”. Ved middagstid er der skiftehold, så ny jægerne har fri adgang til anlægget og de ”garvede” pudses af. 

Prisen for en dag i jagtvenligt kammeratskab gætter vi på bliver ca. 1.600,- kr. per person. Prisen er inkl. 200 patroner og lerduer. Mulighed for tilkøb via Visa/Dankort på stedet. 

Madpakke og øvrige drikkevarer sørger du selv for – ligesom på jagt! 

Forventet afgang fra Frederikssund kl. 6.00 og retur hertil kl. 17.30 

Bindende tilmelding inden 1. august 2019 

I prisen er desuden inkluderet bustransport tur/retur samt kaffe/te og en basse på opturen. 

Vi kører efter først til mølle princippet. 

Tilmelding til: 

Peter Bay 29290988 

Rune Jørgensen 24464514 

For mere information - tjek http://www.susegarden.se/  

Hilsen Bestyrelsen

 

Hunters Game Skandinaviens vildeste skydebiograf - 22/10 2019

Frederikssund og Omegns Jagtforening laver igen en fælles tur til skydebiografen i Hunters Game, Roholmsvej 4, 2620 Albertslund. Vi skal der ind tirsdag den 22. oktober 2019.  Kl. 18.00 til kl.20.00. (Mødetid 30 min. før)  

Samlet pris for skydning, instruktion, sandwich og drikkevarer er 350,- (Dette er efter et tilskud fra foreningen.) Bindende tilmelding på mail foojagt@gmail.com, tilmeldingen er først bindende når du har indbetalt 250,- på mobilpay 40538743. (Tekst navn og bio.) Du modtager en bekræftelse når du er på holdet. Vi mødes på adressen i Albertslund. 

Der kan deltage 12 personer og det er først til mølle princippet. 

Hunters Game er en skydebiograf, der henvender sig til dedikerede jægere og jagtforeninger, der ønsker at træne deres færdigheder i riffelskydning.  

Hunters Game er den eneste skydebiograf på Sjælland og den er indrettet med verdens mest avancerede udstyr på området, importeret fra Tyskland.   

Der vil være professionel instruktør der sørger for, at alle kommer godt i gang under kyndig og sikker instruktion.  

 Bestyrelsen

 

 

 

 

 

 
 

 

Husk at deltage i foreningens store bukkelotteri 

For kun kr. 100,- kan du deltage i lotteriet om afskydning af en buk på et gods på Sjælland værdi kr. 6.000,-  2 stk. gavekort kr. 1.000,- 2 stk gavekort kr. 500,- Vi trækker vinderne til vores trofæaften i april 2020. Lodsedlerne kan købes ved henvendelse til bestyrelsen. Der er kun 100 lodder i lotteriet.
Knæk og Bræk

 

 

 

Susegården 2018

Susegården 2018

  I 2018 havde vi igen et veloplagte holdpå Susegården til årets bedste træning i haglgeværets forunderlige verden. De fleste fik vidst nok "skud i skulderen" og gode råd til forbedring. Der var udfordrende duer til alle og højt humør.

 

Formanden 

Høje duer på Susegården

 

Gunderslevholm bukke 2019 - Skudt af vinderen Benny

Bukkelotteriet 2019

Benny skulle som noget nyt for foreningen skyde sin buk på Gunnerslevholm Gods.

Efter et par gange på Gunderslevholm, hvor Benny sad i tårn/stige uden held til at skyde en buk. Bleb det tid for at prøve med en pürch 🙂

Benny fortæller "Jeg pürchede mig på skudhold, så det var meget spændende. Jeg skød ham perfekt, og han gik ned i skudet.👍