Christian Stæhr, Frederikssund vandt i vores store bukkelotteri 2018. Christian var gennem mange prøvelser inden det lykkes, men sikke et resultat, godt gået. Vi glæder os til hører historien på vores trofæaften i april 2019.
Husk at købe lodsedler.
I kan læse Christians beretning under nyheder.

Velkommen til vores hjemmeside

 

 

 

Kristian Lynge fra Frederikssund, skyder top-ti buk i 2017, målt til 126,90 point.

Stort tillykke fra foreningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommende arrangementer  

 

Susegården 2018 - Lørdag den 25. august 2018

Frederikssund og Omegns Jagtforening byder traditionen tro på en test af dine evner i jagtskydning med haglgevær på Susegården – Et af Skandinaviens bedste flugt-skydningsanlæg.

Dagen på Susegården starter med professionel instruktion af ny jægere og fri skydning for de ”garvede”. Ved middagstid er der skiftehold, så ny jægerne har fri adgang til anlægget og de ”garvede” pudses af.

Prisen for en dag i jagtvenligt kammeratskab er 1.600,- per person. Prisen er inkl. 200 patroner og lerduer. Mulighed for tilkøb via Visa/Dankort på stedet.

I prisen er desuden inkluderet bustransport tur/retur., samt kaffe/te og en basse på opturen.

Madpakke og øvrige drikkevarer sørger du selv for. Alkohol er ikke acceptabelt på området.

Det er muligt at låne gevær såfremt dette ikke haves. Giv venligst besked ved tilmelding eller senest 5 dage før, ellers kan lån af gevær ikke garanteres.

Forventet afgang fra Frederikssund (Frederikssundsund jagtforenings klubhus - Ellehammervej 20) kl. 6.00 (mød gerne op lidt før afgang) og retur hertil ca. kl. 17.30

Bindende tilmelding inden 15 juni modtages på mail til Rune Jørgensen rune@huntersgame.dk - det er vigtigt at du tilmelder dig med navn, tlf. og gerne e-mail adresse samt betaler 1.600 kr. tilmelding er ikke registeret før betalingen er modtaget og det forgår efter først til mølle princippet! Der kaSusegårdenn betales via overførsel til konto nr. 5365 0000307928 (Arbejdernes landsbank)            eller via MobilPay til Rune Jørgensen på 2446 4514 (Husk at skriv ”susegården” på betalingen)

Kontakt Rune Jørgensen på mobil 2446 4514 eller Peter Bay på mobil 2929 0988, for mere information - tjek http://www.susegarden.se/

Huskeliste: Husk våbenpas/våben deklarering, samt tøj der passer til vejret på dagen!

Mvh Frederikssund og Omegns Jagtforening

 

Generalforsamling i Frederikssund og Omegns Jagtforening, tirsdag den 18, september 2018.  

Dagsorden iflg. vedtægterne. Forslag skal være formanden i hænde, senest onsdag den 5. september 2018 Kan sendes på foojagt@gmail.com
 
Foreningen vil være vært med kaffe og kage.
 
I løbet af aftenen trækker vi lod om eventuel deltagelse i jagter på statens revir i Nord Sjælland.
 
Bestyrelsen

 

Husk at deltage i foreningens store bukkelotteri 

For kun kr. 100,- kan du deltage i lotteriet om afskydning af en buk på Gissegård værdi kr. 6.000,-  2 stk. gavekort kr. 1.000,- 2 stk gavekort kr. 500,- Vi trækker vinderne til vores trofæaften i april 2019. Lodsedlerne kan købes ved henvendelse til bestyrelsen. Der er kun 100 lodder i lotteriet.
Knæk og Bræk

 

 

 

Susegården 2017

Susegården 2017

  I 2017 havde vi igen et veloplagte holdpå Susegården til årets bedste træning i haglgeværets forunderlige verden. De fleste fik vidst nok "skud i skulderen" og gode råd til forbedring. Der var udfordrende duer til alle og højt humør.

 

Formanden 

Høje duer på Susegården

 

Giesegårdbukken 2017 - Skudt af vinderen Kaj.

Bukkelotteriet 2017

Kaj fortæller: Bukken døde den 17 om morgenen, efter en meget spændende pürch. Skytteeleven og Kaj kom gående på en Skovvej og stødte bukken, bukken løb og Kaj nåede ikke at skyde. Skytteeleven ser den dog ca 150 m længere fremme, den har lagt sig. De pürcher sig ind på bukken, nu skal den bare rejse sig! Kaj er klar og skytteeleven, fløjter, klapper, kaster grene for til sidst at skrabe i jorden. Nu lykkes det bukken rejste sig og døde. En flot gammel returbuk på ca 8 år.Cool