Jagtegnskursus - John Juul

Vi har gennem de sidste 22 år afholdt jagttegnskursus i foreningen med det formål at sikre vores lokale nye jægere en god start på jagtlivet.

Vi lægger vægt på at kurset har et bredere indhold end det lovmæssige for, at bestå jagttegnsprøven. Det at kende vildtets levevilkår og have respekt for naturen er en vigtig del af kurset.

Faktisk lægger vi stor vægt på at du som ny jæger er klar til at tage del af jagtens glæder, så som havjagt, fællesjagt og ikke mindst jagt på egen hånd.

Vi har særligt gode resultater med kursister, som enten er ordblinde eller farveblinde, da vi hvert år tilretter kurset til den enkelte.

Vores kursus har en af landets højeste beståelsesprocenter både for de lidt bogligt svagere elever og de bogligt stærke elever.

Kurset er gennem årene blevet meget kendt rundt om i jægerkredse, hvilket gør, at vi hvert år har kursister fra det meste af sjælland.

Fylder du 16 år i 2017 kan du deltage på kurset.

Vi starter nyt kursus 4. januar 2017 i foreningens klubhus.

Du kan kontakte underviser John Juul på tlf 40534047 efter kl. 18 eller på jagttegn@mail.dk