Flot kok

Nu er det snart den 16. maj :-)

Aktiviteter 2018

Jagttegnskursus 2018

Jagtforeningens jagtegnskursus starter tirsdag, den 9 januar 2018. Tilmelding til John Juul på jagttegn@mail.dk eller på Tlf. 40534047, eller mød op på dagen.

Årsmøde i JKF - 15. januar 2018, kl. 19.30

Frederikssund Jægerråd afholder årsmøde i vores klubhus, Ellehammervej, 3600 Frederikssund. Alle medlemmer er velkommen, der serveres kaffe, småkager, øl og vand. Vi skal have ny formand, så mød op og vær med til at beslutte, hvad vi skal i Frederikssund Jægerråd.

Marts

I samarbejde med Ferslev - Vellerup Jagtforening - Loppemarked i Spejderhytten i Skibby, Damgårdsvej 15, 4050  Skibby (Spejderhytten Nordmandsmosen) Lørdag den 17. marts kl. 10.30 til ca. kl. 14.00

Kom med dine gamle eller nye jagtting, fejlkøb, jagtting, der er krøbet i vask eller hvad du nu har, som bare fylder, så kan der måske blive en anden ejer til tingene. Alle er velkommen.

I samarbejde med Slangerup Jagtforening - Foredrag på Byvangskolen torsdag 22.03.2018 kl. 19.30 - At jage er at leve

Foredrag med Steen Andersen som er kendt fra Jagtmagasinet på tv, og for sine klare skarpe holdninger til kaninkrammere og andre som af misforstået godhed vil redde dyrene fra jagt og jægere.

Trofæaften og trækning af "Bukkelotteriet" onsdag den. 18 april 2018 kl. 19,00

Kom med dine trofæer fra den sidste sæson, og fortæl din historie. I løbet af aftenen kårer vi den bedste historie. Der er både præmie til den bedste danske historie og den bedste udenlandske historie. Samme aften vil vi trækkelod i vores store "Bukkelotteri".

Sted: Klubhuset Kontaktperson:Torben R. Nielsen 40538743

JKF skydning i Slangerup - Nærmere oplysninger følger