Flot kok

Et smukt syn :-)

Aktiviteter 2018

Jagttegnskursus 2018

Jagtforeningens jagtegnskursus starter tirsdag, den 9 januar 2018. Tilmelding til John Juul på jagttegn@mail.dk eller på Tlf. 40534047, eller mød op på dagen.

Årsmøde i JKF - 15. januar 2018, kl. 19.30

Frederikssund Jægerråd afholder årsmøde i vores klubhus, Ellehammervej, 3600 Frederikssund. Alle medlemmer er velkommen, der serveres kaffe, småkager, øl og vand. Vi skal have ny formand, så mød op og vær med til at beslutte, hvad vi skal i Frederikssund Jægerråd.

Marts

I samarbejde med Ferslev - Vellerup Jagtforening - Loppemarked i Spejderhytten i Skibby, Damgårdsvej 15, 4050  Skibby (Spejderhytten Nordmandsmosen) Lørdag den 17. marts kl. 10.30 til ca. kl. 14.00

Kom med dine gamle eller nye jagtting, fejlkøb, jagtting, der er krøbet i vask eller hvad du nu har, som bare fylder, så kan der måske blive en anden ejer til tingene. Alle er velkommen.

I samarbejde med Slangerup Jagtforening - Foredrag på Byvangskolen torsdag 22.03.2018 kl. 19.30 - At jage er at leve

Foredrag med Steen Andersen som er kendt fra Jagtmagasinet på tv, og for sine klare skarpe holdninger til kaninkrammere og andre som af misforstået godhed vil redde dyrene fra jagt og jægere.

Trofæaften og trækning af "Bukkelotteriet" onsdag den. 18 april 2018 kl. 19,00

Kom med dine trofæer fra den sidste sæson, og fortæl din historie. I løbet af aftenen kårer vi den bedste historie. Der er både præmie til den bedste danske historie og den bedste udenlandske historie. Samme aften vil vi trækkelod i vores store "Bukkelotteri".

Sted: Klubhuset Kontaktperson:Torben R. Nielsen 40538743

JKF skydning i Slangerup

Susegården 2018 - Lørdag den 25. august 2018

Frederikssund og Omegns Jagtforening byder traditionen tro på en test af dine evner i jagtskydning med haglgevær på Susegården – Et af Skandinaviens bedste flugt-skydningsanlæg.

Dagen på Susegården starter med professionel instruktion af ny jægere og fri skydning for de ”garvede”. Ved middagstid er der skiftehold, så ny jægerne har fri adgang til anlægget og de ”garvede” pudses af.

Prisen for en dag i jagtvenligt kammeratskab er 1.600,- per person. Prisen er inkl. 200 patroner og lerduer. Mulighed for tilkøb via Visa/Dankort på stedet.

I prisen er desuden inkluderet bustransport tur/retur., samt kaffe/te og en basse på opturen.

September

Generalforsamling i Frederikssund og Omegns Jagtforening, tirsdag den 18, september 2018.

Dagsorden iflg. vedtægterne. Forslag skal være formanden i hænde, senest onsdag den 5. september 2018 Kan sendes på foojagt@gmail.com

Foreningen vil være vært med kaffe og kage.

I løbet af aftenen trækker vi lod om eventuel deltagelse i jagter på statens revir i Nord Sjælland.

Bankospil, torsdag den 6. december 2018

Holder vi foreningens kæmpe store bankospil i Valhal.

Bankospillet starter kl. 19,00 og dørene åbnes kl. 18,15, forventet afslutning ca. 22,30.

Adgang for medlemmer, med maksimum to gæster. Udover bankospil, vil der være øl-spil og Kinalotteri, samt mulighed for at købe Bukkelodsedler - Giesegård.
Som altid masser af præmier - Vildt/oksekød, jagtbeklædning og meget mere.

Kom og deltag, du hygger dig og støtter samtidig foreningen.